Merel en Gerrit vragen zich af wat er met Lotus aan de hand is

Merel en Gerrit vragen zich af wat er met Lotus aan de hand is

Gerrit en Merel lopen over het Utopia 2 terrein wanneer Lotus ter sprake komt. Weet jij wat er met haar aan de hand is? vraagt Gerrit. Merel schudt haar hoofd. Ze lag de hele middag in bed, ook tijdens de dansworkshop van Tim en Franny voegt ze eraan toe. En stelt daarna voor om uit te zoeken wat er aan de hand is. We moeten even op onderzoek uit benadrukt ze. Gerrit is het met haar eens en stelt voor dat hij met Lotus gaat praten. Maak jij dan een babbeltje met Mike? Merel knikt en belooft later op het onderwerp terug te komen. Wordt ongetwijfeld vervolgt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *