Mike is het niet eens met de verhuizing van de werkplek

Mike is het niet eens met de verhuizing van de werkplek

Jessie en Mike staan in de silo wanneer Mike over de verhuizing van de werkplek begint. De eerste verdieping is eigenlijk geen goede plek, want er moet nog steeds gewerkt worden. Jessie zegt op zijn beurt dat ze het er net nog in de vergadering over hebben gehad. Ik vind het wel een goede plek eigenlijk zegt hij. Mike legt daarna uit dat de computer in de kou staat en het dak nog nat is. Er wordt geboord, er wordt gewerkt. Het is gewoon niet handig benadrukt hij. Jessie begrijpt hem maar zegt dat hij het in dat geval gewoon even moet laten weten wanneer hij gaat werken. Je had het in de vergadering moeten aankaarten eindigt hij. Hoe zal dit verder aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *