Komt er een Utopia 2 huwelijk?

Komt er een Utopia 2 huwelijk?

Brenda en Timohy lopen samen over het terrein. Ik heb een idee, begint Brenda. Ze vertelt dat ze een paar dagen geleden een goed gesprek met Franny heeft gehad, waaruit Brenda heeft geconcludeerd dat het stelletje toch wel heel veel van elkaar houdt. Zij is gewoon liefde, reageert Timothy verliefd. Brenda laat weten dat Franny hetzelfde over hem denkt en dit lijkt Timothy goed te doen. Brenda vertelt aan Timothy dat het heel bijzonder zou zijn als hij voor Franny op zijn knieën zou gaan. Dat zou heel vet zijn. Ik zit er ook al over na te denken hoor, reageert Timothy. Brenda is verbaasd en vraagt hoe hij dit voor zich ziet. Nummer 18 is haar geluksgetal, dus als ik haar zou vragen zou ik het zeker op de 18e doen. Brenda is heel enthousiast en zou de bruiloft graag willen meemaken in de mini samenleving. Ze stelt daarom voor dat Timothy een brief naar Franny haar ouders schrijft om ‘goedkeuring’ te vragen. Denk jij dat Timothy Franny echt ten huwelijk gaat vragen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *