Volgens Jessie is er frisdrank vermist

Volgens Jessie is er frisdrank vermist

Brenda en Jens zitten achter de laptop wanneer Jessie binnen komt lopen. Waar we bang voor waren, is vannacht gebeurd, begint hij. Alleen de klappen zijn in een andere hoek gevallen. De mannelijke bewoner legt uit dat er gisteren twee flessen cola naar de b&b zijn gegaan, waarvan er nog een halve over was. Daarnaast stond er nog een lege fles in de keuken, dus er is in totaal één fles vermist. Brenda knikt en vraagt zich af of hij denkt dat zij het heeft gedaan. Jessie schudt zijn hoofd. Maar tot op heden is iedereen verdacht. Wie zou de fles hebben opgedronken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *