Mike ontvangt bezoek van zijn familie

Mike ontvangt bezoek van zijn familie

Mike wacht zenuwachtig voor de poort wanneer de deuren langzaam opengaan. Kanjers!, roept de mannelijke bewoner direct en loopt met gespreide armen naar zijn naasten. Hoe gaat het?,  vraagt hij nieuwsgierig. Lekker, antwoordt zus Angie. Je ziet er goed uit, jongen. Na een lange groepsomhelzing, lopen ze met zijn allen richting de silo. Hoe zal Mike zijn bezoek ervaren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *