De eerste voorbereidingen voor het boksgala worden getroffen

De eerste voorbereidingen voor het boksgala worden getroffen

Vanavond vindt het langverwachte boksgala plaats en daarom zijn de bewoners al vroeg in de weer met het treffen van voorbereidingen. Het eerste punt waar zij zich over buigen, is het plaatsen van de tent die zojuist in de mini samenleving  gearriveerd is. Hoewel de plek van tevoren al was bedacht, blijkt alles nu 4 meter te worden opgeschoven. Zal het de bewoners lukken om alles op tijd klaar te hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *