De bewoners uit Utopia krijgen een catwalk cursus

De bewoners uit Utopia krijgen een catwalk cursus

Binnenkort gaan de bewoners de strijd met elkaar aan op de catwalk. Om zich goed voor te bereiden op hun wedstrijd hebben zij afgelopen avond een catwalk coach uitgenodigd om hen te begeleiden op de catwalk. De coach wordt hartelijk ontvangen door de bewoners en al snel kleden de bewoners zich om voor de catwalk. Om in te komen doet de catwalk coach eerst een rondje op het podium om te laten zien hoe het moet. Al snel volgen de bewoners die hun uiterste best doen om indruk te maken op de rest. Ivan lijkt erg onder de indruk van de catwalk coach en dit is ook de bewoners niet onopgemerkt gebleven. Kijk die kop van Ivan wordt er gezegd. Maar hij is zich nergens van bewust.

Nadat de cursus erop zit en de bewoners nog wat na kletsen met coach Nathalie, bekijkt Ivan samen met Baldr de dame van top tot teen. Dat shirtje zegt Ivan lachend naar Baldr, die doorheeft dat het over Nathalie gaat. Baldr geeft aan Ivan wel te snappen. Samen lijken zij weg te smelten bij de catwalk coach. Je kijkt en dan zie je steeds nieuwe dingen merkt Ivan lachend op. Beide mannen willen graag met haar op de foto en proberen hun moed bij elkaar te verzamelen. Kom wij gaan ook op de foto met haar. De twee mannen gaan samen met Nathalie op de foto. Het was een gezellige avond in huize Utopia!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *