Maikel is nog niet zeker wie hij naar huis gaat sturen

Maikel is nog niet zeker wie hij naar huis gaat sturen

Franny heeft afgelopen avond een rustig plekje op het Utopia 2 terrein opgezocht als Maikel bij haar komt staan. Ben je zenuwachtig voor morgen vraagt ze. Ja antwoordt Maikel. Want ik weet nog niet precies wat ik ga doen voegt hij eraan toe. En vertelt dat hij met alle genomineerde bewoners heeft gepraat. Franny probeert de nieuweling gerust te stellen. Je keuze zal nooit goed zijn zegt ze. Het ligt niet aan jou benadrukt ze. Maikel lijkt het te snappen. Er zijn op dit moment twee mensen waarvan ik zeker weet dat ik wil dat ze blijven en er zijn twee mensen waar ik over twijfel legt hij uit. Toch zal Maikel snel een beslissing moeten maken. Voor wie zal dit slecht uitpakken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *