Gerrit lijkt te twijfelen aan de broden en bespreekt dit met Hiske

Gerrit lijkt te twijfelen aan de broden en bespreekt dit met Hiske

Gerrit en Hiske zijn gisteren druk bezig geweest met het bakken van broden en het maken van macarons. Als afgelopen avond de werkzaamheden er ver op zitten en de twee buiten even een luchtje scheppen, uit Gerrit zijn twijfels over de broden. Ik heb geen zin om elke ochtend aan te staan kloten zegt hij tegen Hiske. Daar is Hiske het mee eens. Ik wil het nog wel even proberen zegt ze en Gerrit stemt hiermee in. Als het niet werkt, dan wil hij graag met een alternatief als worstenbroodjes komen. Broden vind ik hartstikke leuk om te doen, maar het moet wel werken benadrukt Gerrit. En het moet goed zijn vult Hiske aan. De twee besluiten om de situatie nog even aan te kijken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *