Kaylee praat met Maikel over haar doelen in Utopia 2

Kaylee praat met Maikel over haar doelen in Utopia 2

Nieuwe bewoner Maikel moet over enkele uren beslissen welke genomineerde bewoner hij naar huis wil sturen. Hij heeft gisteren al met Christel en Jens gepraat. Maikel vertelt afgelopen avond aan Kaylee dat hij straks nog even met Mylène wil praten. Ik ben ook niet iemand die constant achter jou aan gaat lopen legt Kaylee uit. Ik denk dat het voor jou wel duidelijk is dat ik nog genoeg doelen heb en plannen die ik hier nog wil verwezenlijken voegt ze eraan toe. En vertelt dat ze bezig is met het regelen van permanente make-up. Nog meer geld verdienen voor de bv vervolgt ze met een glimlach. De twee praten verder over de eerste dagen van Maikel. Hij voelde zich namelijk een beetje ziek. Vandaag heeft hij wat extra slaap gepakt en dit lijkt hem goed te hebben gedaan. Het gaat gelukkig een stukje beter zegt hij tegen Kaylee. Ondertussen denkt Maikel hard na over wie hij naar huis gaat sturen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *