Merel denkt dat het goed voor Dylan is als genomineerde Kaylee weggestuurd wordt

Merel denkt dat het goed voor Dylan is als genomineerde Kaylee weggestuurd wordt

Jens, Mylène, Christel en Kaylee zitten alle vier in de gevarenzone en één van hen zal door nieuwe bewoner Maikel naar huis worden gestuurd. De bewoners zijn afgelopen avond druk aan het speculeren wie dit zou kunnen zijn. Ik zou het jammer vinden als Jens naar huis gaat zegt Merel tegen Jessie. Dan zie ik toch echt liever Mylène vertrekken voegt ze eraan toe. En vraagt aan Jessie hoe het zal zijn als Kaylee naar huis moet. Die is hier echt pas kort hè reageert Jessie op zijn beurt. Toch houdt hij er rekening mee dat Kaylee naar huis zou kunnen gaan. Het zou voor Dylan wel goed zijn eindigt Merel het gesprek. Zijn jullie het met Merel eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Corry at 10:20

  Ja het zou zeker goed zijn voor Dylan, en Kaylee wil constant naar huis en hangt als een zware blok aan Dylans been!
  Maar Kristel mag van mij ook zeker naar huis, die heeft een jaar lang de tijd gehad en staat nog op precies dezelfde plek als waar ze begon!
  De koek is op voor Kristel, het enige wat ze gedaan heeft en nog doet is zich met iedereen bemoeien en alles willen weten, en flink roddelen!
  En af en toe eens wat schilderen of spuiten, en verder doet ze niets ze is in mijn ogen totaal geen toevoeging!
  Dus wat mij betreft of Kaylee of Kristel naar huis!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *