Maikel zit in dubio welke genomineerde hij weg gaat sturen

Maikel zit in dubio welke genomineerde hij weg gaat sturen

Jessie en Maikel staan afgelopen avond in de werkplaats wanneer Jessie over de eliminatie begint. De grote dag zegt hij. Dan ga jij bepalen wie Utopia 2 moet verlaten voegt hij eraan toe. En vraagt zich af of de nieuweling al een keuze heeft weten te maken. Ik zit in dubio geeft Maikel toe. Jessie adviseert hem te kijken naar waar ze wat mee opschieten. Iemand tof vinden, is niet het belangrijkste benadrukt hij. Maikel knikt. Gek dat ik het in handen heb zegt hij. Jessie vraagt zich af waar hij over twijfelt. Over wat ik nodig heb en wat ik wil gaat Maikel verder. Met elke keuze doe ik iemand pijn eindigt hij. Wie zal Maikel volgens jullie naar huis sturen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *