Kaylee praat met Christel over haar mogelijke vertrek

Kaylee praat met Christel over haar mogelijke vertrek

Kaylee zit in haar huisje wanneer Christel aan komt lopen. Heb je nog met Maikel gesproken?, vraagt ze. Kaylee legt uit dat ze even met hem gepraat heeft, maar hij naar haar is toegekomen. Je moet jezelf laten horen en laten zien dat je niet weg wilt, antwoordt de vrouwelijke bewoonster. Waarom ga je zelf niet het gesprek aan? Kaylee legt uit dat ze niet bij de nieuwkomer wil slijmen, maar zichzelf wil blijven. Ik vraag me wel af of hij het ons vanavond nog gaat laten weten of ermee wacht tot morgen. Ik vind het wel spannend, zegt Kaylee even later. Ik heb er een naar gevoel over. Christel knikt en legt uit dat ze het gevoel heeft dat de vrouwelijke bewoonster dichtklapt in het geval ze voor zichzelf moet strijden. Je kunt dit ook doen zonder te hoeven slijmen. Kaylee knikt en neemt zich voor later naar hem toe te lopen. Praten is niet mijn sterke kant, geeft ze toe. Maar ik ga het wel doen. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 11:28

    Dat huilie huilie geicht ben je nu wel een beetje beu .Vrolijke en slagvaardige mensen zitten we op te wachten.Wordt weer niet geplaatst

  2. Ria at 11:27

    Dat huilie huilie geicht ben je nu wel een beetje beu .Vrolijke en slagvaardige mensen zitten we op te wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *