Kaylee praat met Maikel over de moeilijke keuze die hem te wachten staat

Kaylee praat met Maikel over de moeilijke keuze die hem te wachten staat

Kaylee staat op het Utopia 2 terrein wanneer Maikel aan komt lopen. Wat vond je ervan dat je op de bank kwam?, vraagt hij. Heftig, zegt Kaylee. De vrouwelijke bewoonster legt uit dat ze wel wat stemmen had verwacht, maar niet zo veel. Het was ook tactisch om Gerrit van de bank af te houden. De vrouwelijke bewoonster voegt toe dat het wel een goede les voor haar is geweest die haar heeft laten inzien dat ze er echt voor moet gaan. Er is de laatste tijd heel veel op mijn bord gekomen en dat was lastig. Maar ik moet meer zeggen wat ik voel. Maikel knikt en legt uit dat hij denkt dat Utopia 2 een goede leerschool voor haar is. Ik vind het wel lastig om een keuze te maken, zegt hij. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *