Gerrit vindt Dylan een slappe zak

Gerrit vindt Dylan een slappe zak

Gerrit, Hiske en Christel zitten in het huisje wanneer Gerrit over de eliminatie begint. Ik denk dat het tussen Kaylee of Mylène gaat zegt hij. En legt verder uit dat hij het fantastisch zou vinden als Mylène zou gaan. Jens is een fantastische kerel vervolgt hij. Daar kan ik heel goed mee benadrukt hij. En legt uit dat hij het idee heeft dat Dylan het wel prima zou vinden als Kaylee gaat. Christel schudt haar hoofd. Ik denk dat het pittig voor hem wordt, maar hij gaat niet opgeven verzekert ze.  Aan Kaylee hebben we niks zegt Gerrit even later. De enige reden die ik kan bedenken om haar te houden, is het feit dat ze hier kort zit. Volgens hem doet ze er niets aan om in het Utopia 2 te blijven. Maar volgens mij doet Dylan die gesprekjes zegt Christel. Hiske zucht. Dat is juist het hele probleem zegt ze. Gerrit knikt en geeft aan dat ze niks kan zonder hem. Volgens mij ziet ze het ook niet, het is een hele blinde vlek bij haar. Gerrit vindt op zijn beurt Dylan een slappe zak. Daar zit niets mannelijks meer in. Het is een soort spook die achter Kaylee aan loopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *