Jens geeft Maikel advies en laat weten welke genomineerde hij weg zou sturen

Jens geeft Maikel advies en laat weten welke genomineerde hij weg zou sturen

Maikel en Jens zitten in het huisje wanneer de nieuweling over de nominaties begint. Wat zou jij doen als je in mijn schoenen stond vraagt hij. Jens denkt na. Ik zou voor Chris gaan om twee redenen zegt hij. En legt uit dat zij stil staat in zijn ogen en nog steeds bezig is met dezelfde dingen die ze het begin deed. En de tijd dat Kaylee, Mylène en ik hier samen zitten is korter dan de tijd dat zij hier zit. Jens voegt eraan toe dat hij heel benieuwd is wat er gaat gebeuren met Hiske wanneer Christel weg is. Maikel knikt maar laat weten dat hij ook benieuwd is hoe Dylan zou reageren als hij Kaylee zou wegstemmen of Mylène in het geval hij Jens weg zou stemmen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *