Franny geeft Maikel advies rondom de beslissing die hij moet maken over de genomineerden

Franny geeft Maikel advies rondom de beslissing die hij moet maken over de genomineerden

Maikel en Franny lopen over het Utopia 2 terrein wanneer de genomineerden ter sprake komen. Morgen moet ik een keuze maken begint Maikel. Wat zou jij doen als je mij was vraagt hij vervolgens. Franny legt uit dat Kaylee tactisch in de gevarenzone is gezet en ze daarom niet voor haar zou gaan. Jens en Mylène zijn maatjes van mij en lopen hier ook nog niet zo heel lang rond benadrukt ze. En vertelt dat Christel hier al en jaar is en in haar ogen niet veel doelen meer heeft. Je moet na gaan denken over wat jij belangrijk vindt gaat Franny verder. Je moet je ook niet schuldig voelen, want de groep heeft deze mensen op de bank gezet benadrukt ze. Wie zou jij wegsturen vraagt Franny vervolgens wanneer het tweetal bij Shelley aankomt. Shelley laat weten dat het ook fijn is dat er een ouder persoon in de groep is. Ik zou Jens wegsturen zegt ze. Maar als ik kijk naar degene met wie ik de minste klik heb, zal ik voor Mylène gaan eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *