Christel praat met Maikel, ze wil niet weg

Christel praat met Maikel, ze wil niet weg

Christel, Hiske en Maikel zitten te kletsen op het Utopia 2 terrein. Het gaat nu echt beginnen zegt nieuweling Maikel. Ik heb voor vanavond de computer gereserveerd om een plan van aanpak te maken. En dan gaan we ervoor voegt hij eraan toe. Christel knikt en merkt op dat hij ook nog iemand naar huis moet stemmen. Heb je daar al over nagedacht? Maikel schudt zijn hoofd. Nee, dat ga ik ook maar eens doen vervolgt hij. Christel knikt. Als je maar weet dat ik heel graag wil blijven benadrukt. Dat snap ik antwoordt Maikel. Maar niemand wil weg eindigt hij aan het einde van het gesprek. Wie zal Maikel uiteindelijk wegsturen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *