Hiske is ervan overtuigt dat Gerrit met Andrea flirt

Hiske is ervan overtuigt dat Gerrit met Andrea flirt

Hiske en Gerrit staan te kletsen op het terrein wanneer Andrea langs komt lopen. Wat zie je er leuk uit zegt Gerrit. Wanneer Andrea uit het zicht is, begint Hiske te lachen. Zit je nou met haar te flirten vraagt ze. Gerrit haalt zijn schouders op. Ze ziet er toch ook leuk uit? Hiske schudt haar hoofd. Er zit iets achter zegt ze. Vind je haar echt leuk of vind je dit gewoon leuk om te doen? Gerrit lacht onschuldig. Er zit geen plan achter benadrukt hij met een lach. Hiske gelooft hier echter niets van. Ga toch weg. Ik zie het toch aan je oogjes! Zou ze er gecharmeerd van zijn vraagt Gerrit wat later. Hiske lacht en legt uit dat Andrea het spel in ieder geval goed meespeelt. Wie denk je dat het spelletje beter kan spelen, zij of ik? vraagt Gerrit. Jij antwoordt Hiske. Maar waarom doe je dat?  Gerrit laat weten dat het geen reden heeft. En wat nou als ze een keer verder gaat dan dit vraagt Hiske. Op dat moment komt Merel bij het tweetal staan. Saved by the bell lacht Gerrit. Hoe gaat dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *