Christel wil nog met Maikel gaan praten, ze wil echt niet weg

Christel wil nog met Maikel gaan praten, ze wil echt niet weg

Christel en Gerrit staan te kletsen wanneer Gerrit over Maikel begint. Heb je het idee dat hij je wegstuurt vraagt hij. Christel schudt haar hoofd maar neemt zich voor om straks nog even met de nieuwe bewoner te praten. Ik ga zeggen dat ik echt niet weg wil en vragen of hij daar rekening mee kan houden. Ik wil écht niet weg benadrukt ze. Gerrit knikt. Anders moet ik Hiske opvangen voegt hij eraan toe. Christel vraagt zich af of haar beste vriendin dan bij hem in de Mongoolse tent mag slapen. Of kom jij in het huisje. Gerrit grapt dat ze dan de wekker heel vroeg kunnen zetten om de hele dag te gaan bakken. Denken jullie dat Christel Utopia 2 zal moeten verlaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Henny at 13:29

    Ik hoop het niet hoor, want je hebt totaal geen last van haar. Wel van Kaylee en Jens, want daar wordt je echt niet vrolijker van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *