Gijs heeft zijn spullen gepakt en Utopia 2 definitief verlaten

Gijs heeft zijn spullen gepakt en Utopia 2 definitief verlaten

De bewoners hebben besloten dat Maikel mag blijven in Utopia 2 en dat Gijs de mini samenleving moet verlaten. Al snel pakt Gijs zijn kist na deze keuze en loopt naar de poort toe. Wanneer Gijs bij de poort staat, komen de andere bewoners naar hem toe en luisteren naar de woorden van Gijs.  Utopianen, ik wil jullie bedanken voor de afgelopen vier dagen. Het is jammer dat het niet langer kon duren. Ik heb er al het vertrouwen in. Dank jullie wel allemaal! sluit Gijs af. Jessie geeft vervolgens een knuffel aan hem, gevolgd door de andere bewoners. Wanneer Gijs alle bewoners gedag heeft gezegd en een foto hebben gemaakt met zijn alle, loopt Gijs de poorten uit met zijn kist. Zijn korte avontuur zit erop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *