De bewoners besluiten welke potentiële bewoner mag blijven, is het Gijs of Maikel?

De bewoners besluiten welke potentiële bewoner mag blijven, is het Gijs of Maikel?

Potentiële bewoners Maikel en Gijs hebben zich vier dagen kunnen bewijzen aan de groep. Vandaag is het de dag dat de bewoners mogen bepalen wie van hen mag blijven. De bewoners verzamelen zich in de silo, terwijl er wordt verzocht aan Maikel en Gijs even de silo te verlaten. Hierna neemt Franny het woord. Welkom allemaal, afgelopen woensdag zijn Maikel en Gijs binnengekomen. Vandaag gaan wij een keuze maken met de groep begint ze haar verhaal. Vervolgens is het tijd om te stemmen. Hiske stemt op Maikel, ook Kaylee haar stem gaat naar Maikel. Ik stem op Maikel, omdat ik vind dat hij het beste in de groep past legt Shelley uit. Mylène gaat ook voor Maikel. Ik ga voor Maikel, ik denk dat het leuk is om een cocktailbar te hebben en ik heb er een goede klik mee. Hij moet wel nog wennen beargumenteerd Jessie op zijn beurt. Gerrit stemt net zoals zijn voorgangers ook op Maikel. Erik houdt het kort en stemt ook op Maikel. Maikel past lekker in de groep en kan het met iedereen vinden geeft Christel aan. Merel stemt ook op Maikel, omdat ze vindt dat Gijs niets uitvoerde. Dus ik stem op Maikel eindigt ze. Jens geeft aan dat hij voor cocktails kiest en dus voor Maikel kiest. Ook Dylan, Andrea en Adriaan kiezen voor Maikel. Maikel is zichzelf geeft Brandon aan en dit vindt hij belangrijk, daarom stemt hij op Maikel. De laatste is Franny en ook zij kiest voor Maikel. Hiermee hebben alle inwoners besloten dat Maikel mag blijven. Nadat de keuze is gemaakt roept Franny Gijs en Maikel naar binnen. Wij hebben nog publieksstemmen zegt Franny terwijl ze de envelop openmaakt. Dit betekent dat Maikel zeventien stemmen heeft gekregen en daarom mag blijven. Maikel lijkt blij te zijn met deze keuze. Ik ga mijn koffer pakken geeft Gijs aan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *