Kaylee is erg verdrietig rondom de eliminaties, gaat ze gescheiden worden van Dylan?

Kaylee is erg verdrietig rondom de eliminaties, gaat ze gescheiden worden van Dylan?

De nominaties hebben begin deze week plaatgevonden en hierbij zijn Kaylee, Mylène, Jens en Christel genomineerd. Morgen zullen de eliminaties plaatsvinden en het lijkt erop dat Kaylee hier erg tegenop kijkt. Kaylee is hier samen met haar vriendje Dylan binnen gekomen en wil niet worden gescheiden van hem. Wanneer de twee bewoners wakker worden, heeft Kaylee het niet naar haar zin. De vrouwelijke bewoonster zit op bed, terwijl ze verdrietig voor zich uitkijkt. Schat, doe even niet zo sip, geeft Dylan aan bij zijn vriendinnetje. Er komen weinig woorden uit bij Kaylee en ze besluit verder te gaan met haar make-up. Je hebt het net zo leuk zonder mij, geeft Kaylee aan bij Dylan. Dit lijkt Dylan niet leuk te vinden om te horen, ik wil niet dat je naar huis gaat. Zullen de twee bewoners morgen worden gescheiden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *