Christel en Hiske praten over de stemmingen van vandaag

Christel en Hiske praten over de stemmingen van vandaag

Vandaag is het zo ver. De bewoners mogen beslissen welke potentiële bewoner zijn visum mag omruilen voor een Utopiaans paspoort. Maikel heeft laten weten dat hij graag een cocktailbar wil beginnen in Utopia 2 als primair doel. Gijs daarentegen wil graag geld verdienen door het verkopen van verschillende Utopiaanse merchandise, waaronder Katie sokken. Christel en Hiske zitten daarom nog te brainstormen over op wie ze gaan stemmen. Christel moet dan haar hart luchten. Tijdens de presentatie van Gijs, over zijn Katie sokken, was Christel de enige die zich uitsprak. De vrouwelijke bewoonster gaf aan dat ze denkt dat het niet gaat lopen. Het zijn kindersokken. Je gaat toch niet met getekende sokken lopen. Eerlijk. Als mijn vent met zulke sokken loopt… zegt Christel tegen Hiske. Hiske lijkt het er niet mee eens te zijn, maar spreekt haar vriendin ook niet tegen. De twee bewoonsters speculeren nog even verder. Welke visumhouder mag er blijven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *