Mylène is in tranen, moet ze afscheid nemen van Jens?

Mylène is in tranen, moet ze afscheid nemen van Jens?

De eliminatie komt steeds dichterbij en dit gaat Mylène niet in de koude kleren zitten. Het stel Mylène en Jens zijn beide genomineerd en dit betekent dat de kans aanwezig is dat de twee gescheiden worden van elkaar. Het lijkt erop dat Mylène zich dit goed beseft. Wanneer alle bewoners afgelopen avond bij elkaar zitten in de silo laat Mylène wat tranen vloeien. Jens probeert haar te troosten en ook Kaylee knuffelt haar. Wie zal er naar huis moeten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *