De bewoners uit Utopia 2 houden twee minuten stilte voor de Nationale Dodenherdenking

De bewoners uit Utopia 2 houden twee minuten stilte voor de Nationale Dodenherdenking

Even voor acht uur verzamelen de bewoners zich midden op het Utopia 2 terrein. Net zoals de rest van Nederland houden ook de bewoners twee minuten stilte tijdens de nationale Dodenherdenking. Mensen die ons geholpen hebben mag je nooit vergeten geeft Erik aan tegenover de groep. Precies om acht uur houden de bewoners hun mond. Wanneer de twee minuten voorbij zijn, gaat iedere bewoner weer zijn eigen weg. Wat gaat de rest van de avond nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *