Mag Dylan geen vegan worden van Kaylee?

Mag Dylan geen vegan worden van Kaylee?

Kaylee en Dylan zitten samen in hun huisje wanneer het onderwerp vegan wordt besproken. Dylan heeft besloten vegan te gaan eten maar dit lijkt Kaylee niet te zien zitten. Dylan legt uit dat deze keuze niets verandert in hun relatie maar Kaylee vindt van wel. Ze is bang dat de twee niet meer samen kunnen snacken en lijkt hierdoor chagrijnig te zijn. Dylan probeert haar te troosten en wil haar een kus geven maar ook dat lijkt niet te helpen. Ik word daar ongemakkelijk van. Ik vind het gewoon jammer benadrukt ze. Zal Dylan luisteren naar Kaylee en geen vegan meer worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *