Kaylee spreek Dylan aan, waarom was hij niet bij het kinderfeestje?

Kaylee spreek Dylan aan, waarom was hij niet bij het kinderfeestje?

Vandaag heeft Mylène haar kinderfeestje gegeven. Iedereen was enthousiast en ook Kaylee was van de partij om het kinderfeestje een succes te maken. Wanneer Kaylee vertelt aan haar vriendje Dylan hoe leuk ze het vond, wil ze nog wel iets kwijt aan hem. Je had even moeten komen kijken geeft Kaylee aan. Dylan geeft aan dat hij druk bezig was met werken en daarom niet kon komen. Iedereen is langsgekomen, behalve jij gaat Kaylee verder. Dat is niet leuk. Dylan biedt zijn excuses aan. Ik heb het wel naar mijn zin gehad, beter dan werken sluit Kaylee af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *