Mylène organiseert een feestje voor kinderen in Utopia 2

Mylène organiseert een feestje voor kinderen in Utopia 2

Mylène organiseert kinderfeestjes in Utopia 2 en vandaag is het eindelijk zover. Mylène staat bij de poort om de kinderen op te wachten. Al snel komen de kinderen enthousiast de mini samenleving binnen. Welkom allemaal zegt Mylène nadat ze zich heeft voorgesteld aan alle kinderen. Ze doet al snel een hoedje op bij de kinderen en ze begint vervolgens met een rondleiding. Nadat de rondleiding is geweest, gaan de meiden samen met Mylène make-uppen. Het beloofd een gezellig feestje te worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *