Jessie ergert zich aan zijn mede bewoners, alles gaat fout

Jessie ergert zich aan zijn mede bewoners, alles gaat fout

Het begint te regenen in Utopia 2 en Jessies oog valt op zijn was. Mijn spullen liggen nog half nat hier zegt hij tegen Merel. Ik vind het allemaal een beetje vreselijk. Overal waar ik kijk gaan dingen fout voegt hij eraan toe. Naast de was ligt er ook een doos frikadellen buiten de diepvries. Echt waar, wie laat dit gewoon zo staan? roept hij over het Utopia 2 terrein. Wat moet ik nou met jullie? Geïrriteerd loopt hij met de doos naar de diepvries. Deze mensen kunnen helemaal niets zegt hij in zichzelf. Zal Jessie zijn mede bewoners hier nog op aanspreken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *