Mylène legt de laatste hand aan de voorbereidingen van het kinderfeestje

Mylène legt de laatste hand aan de voorbereidingen van het kinderfeestje

Mylène organiseert vanmiddag een kinderfeestje voor maar liefst acht kinderen. Daar moeten natuurlijk nog een aantal dingen voor geregeld worden. Nadat de vrouwelijke bewoonster de tafel heeft gedekt en slingers heeft opgehangen, is Mylène aan de slag gegaan met het maken van cupcakes. Wat is eigenlijk de planning?, vraagt Franny aan de vrouwelijke bewoonster. Mylène vertelt dat ze eerst een rondje over het terrein gaan doen en die dieren gaan bekijken. Daarna gaan we gewoon lekker make-uppen, zegt ze. Als we daarmee klaar zijn gaan we rustig zingen, taart eten en cadeautjes uitpakken en daarna dansen. Mylène lijkt er erg veel zin in te hebben. Hoe zouden de kinderen het vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *