Jessie gaat in discussie met Andrea, hij snapt niks van haar

Jessie gaat in discussie met Andrea, hij snapt niks van haar

Jessie beent boos de silo uit. Ik ben die Andrea zo zat, zegt hij tegen Merel. Jessie legt uit dat Andrea kleding heeft gepakt, ter vergoeding voor het werk dat zij verricht. De kleding kan volgens de mannelijke bewoner nog prima verkocht worden op de markt. Ik word doodmoe van mensen, zegt Jessie. Shelley begint ook al over vergoedingen. Wat bezielt mensen? Ik kan hier niet meer mee. T*ring hé.

Jessie is het totaal niet eens met deze actie. Als de twee bewoners elkaar treffen, gaat Jessie met Andrea in discussie. Welke situatie wil je dan uitlokken?,  vraagt Jessie over de actie van de vrouwelijke bewoonster. Ben je me aan het testen? Andrea antwoordt van niet en ze zegt dat ze de toon van Jessie haar niet aanstaat. Er is altijd wat met jou, zegt de mannelijke bewoner. Ik denk dat het tijd wordt dat je jezelf eens een klein beetje gaat bewijzen. Jessie loopt uiteindelijk boos weg. Ik word doodziek van dat wijf, zegt hij. Zullen de twee het nog bijleggen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *