De bewoners luisteren aandachtig naar de presentatie van potentiële bewoner Gijs

De bewoners luisteren aandachtig naar de presentatie van potentiële bewoner Gijs

Net voor het middaguur verzamelden de bewoners zich in de silo voor een presentatie van Gijs. Fijn dat jullie er allemaal zijn, begint de potentiële bewoner zijn prestentatie. Ik ben de afgelopen dagen bezig geweest met het ontwikkelen van een eigen productlijn, de Katie-kousen. Gijs legt uit dat Kaylee een aantal ontwerpen heeft gemaakt en dat hij leveranciers heeft aangeschreven. De potentiële bewoner geeft daarnaast inzicht in het kostenplaatje. De kousen zijn niet het enige idee van Gijs. Naast deze mogelijke productlijn stelt de potentiële bewoner voor om glas te gaan blazen, met het zand van het Utopia 2 terrein. Het andere idee van Gijs is om een pokertoernooi te organiseren in de mini samenleving. Deelnemers strijden dan niet om geld, maar om een finaleplaats. Volgens de potentiële bewoner kunnen de bewoners geld verdienen door entree te vragen en tijdens het evenement consumpties te verkopen. De groep klapt als Grijs zijn presentatie beëindigd. Merel vindt het een leuke presentatie, maar toch heeft ze ook kritiek. De vrouwelijke bewoonster vindt het jammer dat Gijs pas vandaag zijn presentatie geeft in plaats van gisteren. Dan had je er nog actief mee aan de slag kunnen gaan, zegt ze. Gijs vertelt dat hij liever een concreet plan aan de bewoners voorlegt dan een schimmig idee. De andere bewoners hebben ook nog een aantal vragen over de plannen, maar ze lijken positief te zijn over de ideeën van Gijs.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *