De bewoners zijn dolenthousiast over de spinningles

De bewoners zijn dolenthousiast over de spinningles

De bewoners kregen deze ochtend een lesje spinning van instructeur Evert. Hij pusht de bewoners tot het uiterste. Pompen met die benen, roept hij tegen de bewoners en de groep geeft trouw gehoor aan de instructies. Oh, mijn benen, zegt Erik aan het einde van de les. Adriaan kan zijn geluk niet op. De mannelijje bewoner lijkt het erg naar zijn zin te hebben en de glimlach lijkt niet meer van zijn gezicht te gaan. Aan het einde van de les bedankt hij instructeur Evert. Natuurlijk wil de mannelijke bewoner ook nog een foto met hem maken. Echt een droom die uitkomt, zegt Adriaan vrolijk. Uiteindelijk verlaat de instructeur het terrein. Dit was echt dik, zegt Jens en ook de andere bewoners zijn laaiend enthousiast. Tijd om even bij te komen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *