Kaylee en Jessie moeten de spinningsles helaas overslaan

Kaylee en Jessie moeten de spinningsles helaas overslaan

Vandaag is Cyclemasters op het Utopia 2 terrein om een stevige spinningles te geven aan de bewoners. Veel bewoners doen mee. Slechts een enkeling kan niet meedoen. Zo heeft Jessie een blessure en heeft Kaylee een tattooklant. De vrouwelijke bewoonster moet hierdoor de spinningles helaas missen. De klant van Kaylee komt tijdens de spinningles langs en verwelkomt hen. Ook de spinnende bewoners schreeuwen het uit voor de man die het Utopia 2 terrein op komt lopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *