De bewoners uit Utopia 2 krijgen een spinning les van Cyclemasters

De bewoners uit Utopia 2 krijgen een spinning les van Cyclemasters

Nog voordat Evert van Cyclemasters arriveert in Utopia 2, is Merel snel met een B&B gast een WRTW trui aan het bedrukken. De bezoekster kan op deze manier zien hoe Merel haar WRTW collectie maakt. Nadat de bezoeksters hun spullen weer hebben gepakt en het terrein verlaten, komt Evert het terrein op. Adriaan verwelkomt hem en geeft de man een rondleiding. Ondertussen praten ze bij. Jij bent goed bezig zegt Evert tegen Adriaan. Adriaan is blij met het compliment. Hij is nu al een lange tijd aan het trainen voor Alpe d’HuZes. Tijdens de rondleiding laat Adriaan ook zijn moestuin zien. Ik geloof in zelfvoorziening legt hij uit. Evert kan Adriaan zijn discipline goed waarderen. Ook komen ze andere bewoners tegen tijdens de rondleiding. Ga jij ook meedoen roept Evert naar ze om hen te motiveren. Kort na de rondleiding verzamelen de groep bij het plein, waar Adriaan de fietsen heeft klaargezet. De les kan beginnen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *