Adriaan en Dylan bereiden de spinning les voor die de groep gaat volgen

Adriaan en Dylan bereiden de spinning les voor die de groep gaat volgen

Adriaan verwacht vandaag bezoek van Cyclemasters. Echt heel vet en dan komt ook nog Evert! zegt Adriaan enthousiast tegen Dylan terwijl ze richting het plein lopen. Alle bewoners krijgen namelijk een les in spinning. Dat wordt een aardig spinning klasje zegt Dylan tegen zijn mede bewoner. Adriaan knikt. Bijna alle bewoners kunnen meedoen, daarom is hij extra enthousiast. Bovenop een groot zwart zeil, plaatsen de twee mannen de spinningsfietsen. Drie rijen van zes vraagt Adriaan aan Dylan. Dylan knikt. Samen zetten ze alles klaar, zodat ze straks snel kunnen beginnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *