Jens staat vroeg op om de B&B gasten de nodige aandacht te geven

Jens staat vroeg op om de B&B gasten de nodige aandacht te geven

Jens is vroeg wakker. Hij is van plan om het ontbijt te maken voor de twee bezoekers die zijn blijven slapen. Eerder was er een discussie over hoe de bewoners om moeten gaan met bezoekers en ze zijn tot de conclusie gekomen dat er wat meer aandacht geschonken mag worden aan de B&B gasten. Ook Adriaan die de silo in komt lopen, vraagt aan Jens of hij kan helpen. Jens is dankbaar maar hij slaat het aanbod af. Hij geeft aan dat er straks nog anderen komen helpen. Shelley, Jessie en Merel komen zo voegt hij eraan toe. Dat is voor twee bezoekers wel genoeg. Nadat hij het eten heeft gecheckt, maakt hij alvast de eettafel schoon. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *