Merel vindt het niet kunnen dat Brandon en Mylène niet bij de gasten komen zitten

Merel vindt het niet kunnen dat Brandon en Mylène niet bij de gasten komen zitten

De bewoners hebben sinds gisteren twee dames te gast die een nachtje in Utopia 2 slapen. Terwijl de meeste bewoners afgelopen avond beneden in de silo met deze dames zitten, hebben Mylène en Brandon zich op de bovenste verdieping achter de computer geïnstalleerd. Als Merel ze beneden hoort lachen, besluit ze haar ongenoegen te uiten. Volgens haar is er afgesproken dat de bewoners allemaal beneden zouden blijven en ze vindt het niet respectvol dat Brandon en Mylène boven blijven. Daar lijken de andere bewoners het mee eens te zijn. We gaan morgen wel even bij ze langs zegt Christel. Hoe zullen Brandon en Mylène op de situatie reageren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *