Mylène is bang dat ze Utopia 2 moet verlaten en bespreekt dit met Jens

Mylène is bang dat ze Utopia 2 moet verlaten en bespreekt dit met Jens

Jens en Mylène zijn met zijn tweeën aan het relaxen in hun huisje. De twee praten onder andere over de bewoners die in de gevarenzone zitten. Waar denk jij aan vraagt Jens. Dat ik bang ben om naar huis te gaan antwoordt Mylène. Ze wil heel graag in mini samenleving Utopia 2 blijven. Hij gaat je echt niet naar huis stemmen gaat Jens verder over potentiële bewoner Maikel. Hij vindt jou gewoon gezellig volgens mij voegt hij eraan toe. De woorden lijken Mylène enigszins gerust te stellen. Welke bewoner zal er, volgens jullie uiteindelijk Utopia 2 moeten verlaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 1.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *