De bewoners uit Utopia 2 hebben een muzikale avond en laten hun gouden keeltjes horen

De bewoners uit Utopia 2 hebben een muzikale avond en laten hun gouden keeltjes horen

Afgelopen avond blijven veel bewoners in de silo hangen. Ze hebben namelijk allemaal limericks geschreven en die zullen ze deze avond aan elkaar laten horen. Jens begint en de groep zingt vrolijk mee. Familie en geluk komt tezamen zingt Gerrit wat later. Deel je dit gevoel, zegt dan amen. En honger, geen nood, want Jessie heeft een boot. De Ark van Noah is te vol beladen. De groep lacht en ze zingen verder. Jalalalala roepen ze met zijn allen. Alle bewoners komen aan de beurt en aan het einde loopt iedereen met een grote glimlach weg. De bewoners lijken het allemaal erg leuk te hebben gevonden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *