Gerrit en Merel bespreken het voorval omtrent het schoonmaakrooster

Gerrit en Merel bespreken het voorval omtrent het schoonmaakrooster

Vanmiddag is het nieuwe schoonmaakrooster gepresenteerd, alleen heeft Brandon aangegeven niet te willen meewerken. Nu, uren later, bespreken Gerrit en Merel dit voorval. Wat vind jij van de principe-kwestie van Brandon?, vraagt de mannelijke bewoner. Ik vind het raar dat hij zich nu beroept op het feit dat Shelley ook geen dingen doet die hij vraagt. De vrouwelijke bewoonster knikt en vraagt zich af of hij wel had meegewerkt in het geval zij het schoonmaakrooster had gemaakt. Dat beweert hij, zegt Gerrit. Maar aan de andere kant zei hij dat hij sowieso niet mee wil doen. Merel denkt dat de mannelijke bewoner gewoon zijn punt duidelijk wilde maken. Het is hem wel naar het hoofd gestegen na die fandag, zegt de mannelijke bewoner. Merel begint te lachen. Ja, hij heeft sterallures. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *