Franny en Merel willen een meidenavond organiseren, zullen alle meiden komen?

Franny en Merel willen een meidenavond organiseren, zullen alle meiden komen?

Kaylee staat bij de werkplaats wanneer Franny aan komt lopen. Hé Kaylee, vanavond om 8 uur is er meidenavond in het ‘Franter Palace’, zegt de vrouwelijke bewoonster. Dan gaan we spelletjes doen en chillen. Kaylee knikt. Wat leuk! Hierop loopt Franny richting Mylène om ook haar het nieuws te vertellen. Oké, antwoordt de vrouwelijke bewoonster. Ik ben er bij! Ook Hiske en Christel geven even later aan naar de avond te komen. Gezellig, zegt Christel. Heel leuk. Hoe zal de meidenavond verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *