Franny en Shelley praten over het schoonmaakrooster en het verloop hiervan

Franny en Shelley praten over het schoonmaakrooster en het verloop hiervan

Franny en Shelley zitten in het Limburgse huisje wanneer Franny over Merel begint. Heb je haar al gesproken? Shelley knikt en legt uit dat Merel had begrepen dat Shelley had gezegd dat de lingerieparty definitief was afgeblazen. Ik heb dat echter nooit zo gezegd. Ik had alleen gehoord dat de opening van de tattooshop op dezelfde datum zou vallen als de lingerieparty en de tattooshop dan voor zou gaan. Shelley legt uit dat Merel toen zei dat Franny haar had verteld dat de afschaffing definitief zou zijn. Nee, zo heb ik het niet gezegd, antwoordt Franny. Raar. Shelley knikt en vertelt dat Merel nu voorstelde om de opening van de tattooshop en de lingerieparty te combineren. Wat vind je daarvan?, vraagt Franny. Ik moet het eerst even navragen, zegt Shelley. Maar het lijkt me wel leuk. We kunnen dan bijvoorbeeld een spel doen waarbij de winnaar een tattoo krijgt. En hoe is het met het schoonmaakrooster?, vraagt Franny even later. Shelley legt uit dat deze nu overal hangt waar schoongemaakt moet worden. Erik doet bijvoorbeeld het toilet. Als jij ziet dat de prullenbak daar niet geleegd is, kan je naar hem toe om hem hierop te wijzen. De vrouwelijke bewoonster voegt toe dat ze geen politie-agent wil zijn, maar alleen een rooster heeft gemaakt. We kijken het een week aan en moeten zien of het werkt. Franny knikt. Brandon doet ook niet mee. Shelley knikt en legt uit dat de mannelijke bewoner heeft aangegeven dat het iets persoonlijks is. Ik ga nog wel even met hem praten. Ik heb niks met hem, maar ook niks tegen hem. Ik vraag me toch af wat erachter zit. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *