Gaat de lingerieparty in Utopia 2 nog door?

Gaat de lingerieparty in Utopia 2 nog door?

Christel, Franny en Shelley staan op het  Utopia 2 terrein wanneer Shelley over de opening van de tattoo shop begint. Ik hoor net van Merel dat daardoor het lingerie evenement afgeschaft moet worden zegt Shelley. Christel antwoordt dat ze daar niets van weet. Ik weet wel dat er een evenement komt met een bandje maar verder niets voegt ze eraan toe. Shelley knikt en legt uit dat ze het vervelend vindt dat Merel doet alsof ze dan tussen de twee evenementen moeten kiezen en het lingerie evenement niet belangrijk is. Maar het valt toch niet op dezelfde datum vraagt Christel. Shelley schudt haar hoofd. Daarom snap ik het ook niet vervolgt ze. Franny begrijpt Shelley. Dat slaat helemaal nergens op.

Even later zit Merel achter de computer wanneer Shelley aan komt lopen. Trouwens, Shel, begint de vrouwelijke bewoonster. Ik hoor net dat je helemaal in paniek naar Franny bent gegaan. Shelley knikt en legt uit dat dit kwam omdat ze hoorde dat het afgeblazen wordt. Maar als je daar net bijstond toen dat werd gezegd, waarom zei je dat niets? Shelley vertelt dat ze wel wat zei, namelijk dat de datum van de party al verplaatst is. Maar de kaarten staan nog steeds online voor 5 april, zegt Merel. Nee, 12 april, zegt Shelley. Merel knikt en legt uit dat ze alleen maar had verteld dat de opening van de tattooshop in haar ogen voor de lingerieparty moet gaan. En dan ga je direct naar Franny toe, terwijl je de uitkomst van het gesprek niet eens weet? Shelley legt uit dat ze iets zei tegen Merel, maar er geen reactie op kwam. Mag ik dan niet in paniek zijn? Shelley legt uit dat ze niet had gezegd dat het definitief was afgeblazen. Oké, zegt Merel. Ik zie inderdaad dat het evenement nu op 12 april staat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *