Erik ontvangt een rouwkaart van zijn overleden ex schoonmoeder

Erik ontvangt een rouwkaart van zijn overleden ex schoonmoeder

Erik loopt naar de brievenbus wanneer hij een envelop met zijn naam erop vindt. Hij zucht en maakt de brief snel open. Na het lezen, wandelt hij richting de silo waar hij Christel tegenkomt. Ik heb een brief gekregen vertelt hij. De crematie van mijn ex-schoonmoeder is vrijdag voegt hij eraan toe. Christel leest vervolgens de kaart. Ga je erheen vraagt ze. Erik  knikt en zegt dat hij dan vroeg weg moet. Ik vind het pittig, maar het is wel een mooie kaart zegt Christel. Pittig, Erik eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *