Hiske vindt dat Kaylee Merel om hulp moet vragen voor de promotie van de tattooshop

Hiske vindt dat Kaylee Merel om hulp moet vragen voor de promotie van de tattooshop

UHiske en Kaylee zijn samen in de silo aan het sparren over hoe ze de tattooshop nog meer onder de aandacht kunnen brengen. Zo denkt Hiske dat Kaylee misschien hulp kan krijgen van Merel. Merel vlogt namelijk en zou volgens Hiske een zogenaamde ‘bumper’ voor haar vlog kunnen plaatsen. Dit is een korte reclamevideo voor de tattooshop. Daarbij hoopt Hiske dat de vlogs van Merel ook viraal gaan en daardoor er nog meer aandacht komt voor Kaylee en Dylan. Gaat Kaylee Merel om hulp vragen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *