Jessie spreekt Merel aan op haar gedrag tijdens de grote schoonmaak

Jessie spreekt Merel aan op haar gedrag tijdens de grote schoonmaak

De bewoners zijn al lange tijd bezig met het schoonmaken van het Utopia 2 terrein. Jessie vindt echter dat niet alle bewoners evenveel inzet tonen en doet daarom zijn beklag bij Merel. Ik was uiteindelijk de enige die nog aan het schoonmaken was zegt hij tegen haar. We zouden toch maar een uur schoonmaken vraagt Merel aan hem zich niet schuldbewust. Jessie laat weten dat zelfs hoofdschoonmaak Shelley tijdens het schoonmaak uurtje achter de computer zat. Dat lijkt Merel niet de bedoeling en ze spreekt daarom haar teleurstelling uit over Shelley maar zo makkelijk komt ze er niet vanaf. Jessie raakt zichtbaar geïrriteerd en spreekt Merel vervolgens aan op haar eigen gedrag. Blijkbaar heeft Merel tijdens het schoonmaken staan roken wat andere bewoners gedemotiveerd heeft om schoon te maken en een pauze te nemen. Merel geeft hem gelijk maar zegt dat ze daarna wel weer is gaan schoonmaken. We lopen hier gewoon met een stelletje kneuzen eindigt Jessie het gesprek boos.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *