De naam van de tattoo shop in Utopia 2 is bekend!

De naam van de tattoo shop in Utopia 2 is bekend!

De tattoo shop wordt binnenkort gekeurd door de GGD en daarom moeten Kaylee en Dylan hard aan de slag. De twee bewoners hebben ondertussen een naam voor hun tattoo shop bedacht en ontwerpen hiervoor een prachtig logo voor op een uithangbord. Tussen sierlijke lijnen staat de naam Endless Daze. Wat vinden jullie van het bord? En zal de tattoo shop goedgekeurd worden door de GGD? Momenteel is het vrij rustig in Utopia 2, we komen snel terug met meer nieuws. Hou de site dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *