De bewoners vergaderen, komt René Froger naar Utopia 2?

De bewoners vergaderen, komt René Froger naar Utopia 2?

Gerrit roept de groep bij elkaar want het is weer tijd om te vergaderen. Verzamelen schreeuwt hij vrolijk. Erik telt ondertussen de koppen. Zodra ze er allemaal zijn start Adriaan de vergadering. Ik wil graag met iets positiefs beginnen. Ik wil over iedereen iets positiefs zeggen, want we kunnen gewoon beter met een glimlach beginnen voegt hij eraan toe. Alle bewoners zijn enthousiast en luisteren aandachtig. Het is echt leuk zegt Jessie over Adriaan zijn speech. Daarnaast heeft Adriaan nog een leuk nieuwtje. Gerrit heeft namelijk naar René Froger en Natasja Froger gemaild voor Adriaan zijn goede doel. Nu weten we zeker dat ze gaan komen, want ik heb ze ook gemaild zegt Christel hoopvol. Hiermee laat Adriaan weten dat hij trots is op alle bewoners. Vervolgens volgen de dagelijkse punten en lijkt het alsof de vergadering positief vordert. Vervolgens hebben ze het over de markt van zondag. Door de samenwerkingen tussen de bewoners loopt de markt heel goed. En daarmee eindigt de vergadering.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *